U bent hier

Zwemonderwijs

Modern en snel leren zwemmen

Ieder kind verdient de vereiste begeleiding om te leren zwemmen. Om hieraan te voldoen werken wij met kleine les groepen die nooit groter zijn dan zeven kinderen en een vaste zweminstructeur (zowel bij A, als bij B/C) die bij de kinderen in het water staat. Wij vinden het belangrijk om vooraf een intake uit te voeren, waarbij uw kind met één van de instructeurs van ZwemCentrum Kollum in het water gaat. Zo kunnen wij de fysieke en mentale mogelijkheden van uw kind vaststellen en die eventueel combineren met uw wensen.

Samen het beste voor u en uw kind
Ouders en leerkrachten staan er samen voor, om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden in de ontwikkeling. Daarom vinden wij een goede communicatie met u, heel erg belangrijk. Bij ons bestaat de mogelijkheid om bij elke les vragen te stellen. U kunt uw vraag op de daartoe beschikbare ruimte van uw leskaart noteren, deze wordt na elke les ingeleverd bij de receptie. Uw vraag zal zo spoedig mogelijk behandeld worden, in de meeste gevallen zal nog dezelfde avond telefonisch contact met u worden opgenomen. Verder bieden wij de mogelijkheid om één op één les te volgen, één instructeur die alleen uw kind begeleid. Zoals u ziet heeft ZwemCentrum Kollum diverse mogelijkheden ontwikkeld en daardoor is er altijd een methode die aansluit bij uw wensen.

Erkend en deskundig
Het zwem-ABC is een modern opleidingstraject met als einddoel het volledig watervrij en zwemveilig maken van de kinderen. ZwemCentrum Kollum is aangesloten bij de stichting ENVOZ en is bevoegd om zwemexamens te organiseren. De A-B-C zwemdiploma's van de ENVOZ zijn internationaal erkend.

Tarieven
Klik hier voor een overzicht voor onze tarvieven.

Inschrijving
U kunt uw zoon/dochter online, telefonisch of persoonlijk aanmelden bij de receptie voor de zwemlessen. Klik hier om uw kind online in te schijven.