U bent hier

Nieuws

Wijziging samenstelling van het team ZwemCentrum Kollum.

Beste Zwemfan,

Zwem Centrum Kollum is reeds vele jaren een begrip in Kollum en omstreken. Met veel inzet en passie wordt er dagelijks lesgegeven aan kinderen, doelgroepen en dorpsgenoten.

Het team werkt er hard aan om dit mogelijk te maken en zijn dagelijks bezig het beste uit ons team te halen. Als er dan twee zijn binnen ons team die besluiten hun vleugels uit te slaan naar een volgende stap in hun loopbaan zijn wij getreurd en verheugd tegelijkertijd.

Getreurd omdat een aantal het nest gaan verlaten. Marten slaat zijn vleugels uit in een ander vakgebied waar al jaren zijn ambitie en passie ligt. Wij vinden het uiteraard bijzonder jammer dat Marten ons na 8 jaar(!) gaat verlaten. Hij wordt beschouwd als een zeer fijne collega met een tomeloze inzet.
Fenny heeft een kans gekregen om een baan te krijgen waarbij zij nieuwe uitdagingen ziet voor zichzelf en heeft besloten deze kans te grijpen. Haar inzet en plezier zullen gemist worden.

Verheugd zijn wij, daar waar de één vertrekt ontstaat er een kans voor een ander, dat Klaske haar rol bij ZCK kan gaan uitbreiden naar een nagenoeg volledige functie. Zij staat dan ook te poppelen om samen met Popke en Maaike het gezicht te worden voor ZCK, waarbij zij alle drie op hun specifieke rol een invulling zullen geven aan de taken die voorheen door o.a. Marten werden bewaakt. Kort samengevat ziet het er als volgt uit:

  • Maaike hoofdverantwoordelijk is voor de horeca en het personeelszaken
  • Popke beheerd de zwemzaken, kwaliteits- en gebouw technische zaken
  • Klaske aanspreekpunt voor zwemlessen en lesgever van andere lessen

Verder zullen zij gezamenlijk de algemene zwemzaken en andere losse taken op zich nemen. De lessen die Klaske overneemt van Marten zijn voor Klaske niet nieuw aangezien zij reeds de vaste vervanger van Marten was tijdens zijn vakantie en afwezigheid.

Ondertussen zijn wij reeds gestart met het zoeken van een aanvulling bij het team voor circa 10 uur voor zwemlessen (woensdag en zondag). Er zijn reeds kandidaten die mee proefdraaien, maar mocht je iemand weten dan vernemen wij het graag (meer informatie hier).

De planning is dat Marten 1 november en Fenny per 1 oktober a.s. hun carrière elders gaan vervolgen.