U bent hier

Nieuws

Facebook

Kijkt u ook eens op www.facebook.com/zwemcentrumkollum om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en voor leuke acties!

Turboweek

Een grote sprong vooruit naar het diploma! In de meivakantie is er weer een turboweek geweest. Dit was een succes! Maar liefst 10 van de 14 kinderen die hieraan deelnamen mochten hun zwemdiploma in ontvangst nemen! In de zomervakantie is er weer een turboweek en heeft ook uw zoon/dochter een kans om mee te doen.

Prijswijzigingen per 1 januari 2019

Beste Zwemfan,

ZwemCentrum Kollum biedt al jaren een betaalbare manier van zwemlessen en zwemsport onder professionele begeleiding. Tegelijkertijd zien we dat kosten stijgen, het btw-tarief voor onze branche verhoogd is en alles steeds duurder wordt. Daarom passen wij nu ook onze prijzen aan.
Het btw-tarief stijgt van 6% naar 9% en het advies met betrekking tot de indexering is + 2,8%. Wij hebben ervoor gekozen om niet de volledige verhoging (à 5,8%) in rekening te brengen, maar passen het huidige tarief per 1 januari 2019 aan met + 4,9%. Voorbeeld: Wanneer uw abonnement momenteel € 235,00 per jaar bedraagt, wordt dat per 1 januari € 246,50.