U bent hier

Horeca

Geniet van een kopje koffie of thee of verwen uzelf met een heerlijke mok dampende chocola...

ZwemCentrum Kollum heeft de beschikking over een sfeervolle horeca gelegenheid, De Gezellige Huiskamer en het sportcafé. Deze faciliteiten lenen zich uitermate voor een ontspannen moment terwijl uw kind of kinderen zwemles krijgen. Geniet van een kopje koffie of thee of verwen uzelf met een heerlijke mok dampende chocola... Laat u verrassen door onze mogelijkheden.

Feesten en partijen

De schitterende ambiance van De Gezellige Huiskamer en het sportcafé vormen een prachtig decor voor een familie feest, verjaardag of afscheid van een collega. Wilt u eens iets anders proberen en zoekt u een sfeervolle accommodatie neem dan gerust eens een kijkje bij ZwemCentrum Kollum. Een prachtige mahoniehouten bar vormt de basis van het interieur. Lambriseringen, gezellige tafeltjes en Tiffany-glazen lampen zorgen voor een bijzondere warmte en gezelligheid. Op bepaalde avonden kunnen wij u ons zwembad exclusief aanbieden. Voor familiefeesten een unieke beleving. 

Service is ons sleutelwoord.

Service en vriendelijkheid staan hoog bij ons in het vaandel. Wij nemen de gehele organisatie uit handen en verzorgen uw feest tot in de puntjes, geheel naar uw smaak en wens. Wij denken graag met u mee, kortom: Wij staan garant voor gezelligheid en kwaliteit in een ongedwongen sfeer.

Informeer naar de mogelijkheden. We ontmoeten u graag en beloven u, dat het een feest wordt waar uw gasten nog heel lang positief over napraten.