U bent hier

Baby, peuter en kleuterzwemmen

Samen met uw baby of peuter het water in

Een goede ontwikkeling in het water begint met de eerste stappen van de zwemopleiding. Gezamenlijk leert u op een plezierige wijze uw baby of peuter vertrouwd te maken met het water. U als ouder vertolkt hierbij een grote rol. Een leukere activiteit voor uw kind op die leeftijd is nauwelijks denkbaar! Tijdens het Baby – Peuter - Kleuterzwemmen leert het kind door middel van allerlei spelletjes en oefeningen plezier te hebben in het water. Wel even wennen, maar altijd vertrouwd want er gaat altijd een (groot) ouder mee het warme water in. Tijdens het Baby- Peuter - Kleuterzwemmen wordt er volop gespetterd, gezongen en gespeeld.

Het water heeft naast een eerste stap richting zwemonderwijs, meerdere voordelen zoals een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind. Denkt u hierbij aan de bevordering van de coördinatie en de motoriek.

Voor wie?
Uw kind is vanaf ongeveer 2 maanden welkom samen met u of een grootouder. Uw kind blijft tot het ongeveer 3½ jaar oud is, waarna uw kind moeiteloos doorstroomt in het “ voorbereidend zwemonderwijs”. De oefeningen worden aangepast aan de leeftijd van uw kind en het water heeft continu de aangename temperatuur van minimaal 32° Celsius.

Tijd:
Vrijdagen van 11.30-12.00 uur

Tarieven:
12 badenkaart:  € 76,00  (de badenkaart is over het hele jaar geldig)